Kerstmis 2020

Dit jaar wordt Kerstmis heel speciaal! En daar gaat ‘t Bloemeke ook voor zorgen. Op deze pagina vindt je de mooiste Kerststukken en decoraties om het huis een gezellig thuis te maken. Ook is het mogelijk om zelf een Kerststuk zelf te maken, waarbij ik de materialen verzorg en je daarbij een filmpje krijg met de instructies. Wil je toch live contact een workshop volgen? Dat kan met een Zoom-sessie.

 

Kerststukken

Hieronder de verschillende Kerststukken die in onze webshop te bestellen zijn. De Kerststukken kunnen in diverse kleur-decoraties te bestellen. We bezorgen in het Westland, Den Haag, Delft, Hoek van Holland en Maassluis. Daarbuiten verzenden we het met PostNL.

 

Hier de link naar onze Webshop om de Kerststukken te bestellen.

Kerstworkshop andere wijze

Kerstworkshop2020

Kerstworkshop2020

Kerstworkshop 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere jaren kon er in het atelier een Kerstworkshop gevolgd worden. Helaas is de ruimte te klein om mensen dit jaar te ontvangen.

Daarom is er nu een ‘Kerstworkshop andere wijze‘. Wat houdt dat in? Het bovenstaande voorbeeld kan thuis gemaakt worden. Alle materialen hiervoor zijn door mij samengesteld tot een pakketje, die af te halen is bij het Atelier. Hierbij krijg je een instructie video bij. Daarin leg ik stap voor stap uit hoe dit leuke Kerststuk gemaakt kan worden. De kosten per Kerststuk zijn € 30.00 Heb je hiervoor interesse? Neem dan contact op.

Wat ook een mogelijkheid is om de Kerstworkshop live te volgen via ZOOM. Stel dat je met vriendinnen, collega’s, buurvrouwen, (schoon)zussen, oftewel een leuk gezellig clubje dat tegelijkertijd kan inschakelen op de laptop, mobiele telefoon of tablet, dan kan ik het goed en duidelijk uitleggen. Iedereen kan thuis, veilig aan de keukentafel, dit mooie stuk maken. De ZOOM sessie gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Kosten hiervoor zijn € 32,50. De mogelijkheden bespreken? Neem eens contact op.

Top