Over Hilde

Bloemen zijn mijn passie

Bloemen vormen een belangrijk onderdeel van mijn leven.  Mijn missie is mooi en bijzonder bloemwerk te maken, waarbij jouw wensen centraal staan. Want om welke situatie het ook gaat, opvallend bloemwerk maakt absoluut het verschil! Ik ben Hilde Kortekaas, eigenares van ’t Bloemeke. Ik ben werkzaam vanuit mijn eigen atelier in Naaldwijk, midden in het mooie Westland en tussen de vele bloementelers en de bloemenveiling. Graag laat ik me inspireren door al het moois wat ik om me heen zie: alle geuren, kleuren en mooie vormen en structuren. Mijn vingers gaan daar dan van jeuken om met al die mooie bloemen aan de slag te gaan, ik raak geïnspireerd en zie in gedachten al de bloemstukken voor me die ik ook voor jou kan maken.

Ik maak al mijn bloemwerk met grote passie en energie en kwaliteit is absoluut vanzelfsprekend! In mijn atelier ontvang ik mijn klanten voor een gesprek maar ook voor de workshops die ik geef. Als ik met een opdracht bezig ben voor bijvoorbeeld een groot evenement of voor de complete styling van een bruiloft, dan werk ik samen met verschillende bloemstylisten. Daarom kan ik ook landelijk werken.

Freelance bloemist

Drukke periodes in jouw winkel of bedrijf? Ondersteuning op locatie gewenst? Ik ben ook inzetbaar als freelance bloemist. Geen loonbelasting of andere administratie, je ontvangt achteraf een factuur over de gewerkte uren.

Sokkel verhuur

Op regelmatige basis zet ik sokkels in voor bruiloften en evenementen voor het mooi presenteren van de bloemstukken. Omdat we een grote voorraad hebben van sokkels in diverse maten en kleuren, verhuur ik deze ook voor andere evenementen. Voor meer informatie: www.huureensokkel.nl

Ik kijk er naar uit om ook jouw wensen, ideeën en dromen om te zetten in een passend bloemstuk!

Top